🎥 Hazard na eerste doelpunt voor Real Madrid: "Kan niet wachten om aan competitie te beginnen"


Foto: © photonews 08 augustus 2019 10:06

Eden Hazard a répondu aux diverses critiques en marquant son premier but sous la vareuse du Real Madrid ce mercredi soir à Salzbourg.

Eden Hazard kreeg in de voorbereiding op het nieuwe seizoen al heel wat kritiek te slikken. Woensdag reageerde hij met een heerlijk doelpunt. Zijn eerste in het shirt van Real Madrid.

“Ik ben erg blij en fier op dit doelpunt”, reageerde de Rode Duivel voor de microfoon van RealMadrid TV. Ook al was  het maar een vriendschappelijke wedstrijd. Ons doel was om klaar te zijn voor de start van de competitie tegen Celta de Vigo (volgende week zaterdag om 17u, red).

“Dit doelpunt en deze overwinning geven mij veel vertrouwen voor het vervolg. Op het veld is winnen het enige waar je aan denkt. En om te winnen moet je scoren (lacht). Ik heb naar dit moment uitgekeken. In de eerste vijf oefenwedstrijden scoorde ik niet. Nu dus wel. Ik ben blij.” 

"Onze voorbereiding zit er nog niet op. We hebben nog tien dagen om in topvorm aan de competitie te beginnen. Maar ik kan niet wachten op de eerste speeldag.”

Primera Division \\ Real Madrid
 
 
 
Reacties.