Antwerp heeft grootse ambities en wil stunten met komst van 52-voudig Rode Duivel

08 augustus 2019 20:30

Antwerp FC wil ook dit seizoen de kwelduivel van de G5 worden. En Luciano D'Onofrio is niet van plan om aan te modderen. Getuige daarvan: de hernieuwde interesse in een heel grote naam.

Volgens onze informatie is er nog steeds contact tussen Antwerp FC en Steven Defour. Het is geen geheim dat Luciano D’Onofrio en de middenvelder - laatstgenoemde ontbolsterde destijds onder zijn vleugels bij Standard - een goede band hebben. 

Defour ligt nog tot het einde van het seizoen onder contract bij Burnley FC. De Engelsen staan echter niet weigerachtig tegenover een vertrek van de 52-voudig Rode Duivel. Al zullen er wel enkele miljoenen op tafel moeten komen. 

Net om die reden zal er ten vroegste eind augustus een doorbraak komen. De Great Old is niet van plan om de volle pot te betalen voor een speler die op het einde van het seizoen transfervrij kan vertrekken.

Probleem: in de lappenmand

Voor de volledigheid: Defour ligt al sinds maart in de lappenmand met een hardnekkige kuitblessure. Ook de competitiestart in de Premier League haalt hij sowieso niet.

Redactie

Premier League \\ Europa League \\ Antwerp \\ Burnley
 
 
Reacties.