Bölöni en zijn manschappen beseffen dat de buit nog lang niet binnen is na de 1-0

08 augustus 2019 22:55

Antwerp heeft door de 1-0 zege de beste uitgangspositie voor de terugwedstrijd, maar een garantie op de laatste voorronde van de Europa League is het allesbehalve. Dat beseffen de coach en zijn manschappen maar al te goed.

Ivo Rodrigues wou niet graag de held van de match genoemd worden. “De held? Dat ben ik niet, want de klus is nog niet geklaard. Op het einde van de rit wil ik wel de held zijn, of een van mijn ploegmaats. Zolang we maar doorstoten”, had de matchwinnaar een nuchtere kijk op de situatie.

Ik ben bang om tevreden te zijn.

En wat denkt de coach volgens Dylan Batubinsika van de situatie? Zou Bölöni tevreden zijn met deze uitslag. “Het was inderdaad ‘máár’ 1-0, maar ik denk dat hij wel fier is op ons en wat we op de mat brachten. We waren op de afspraak en uiteraard zijn er nog zaken die beter hadden gekund, zoals een tweede doelpunt bijvoorbeeld. We zullen er alles aan doen om die kwalificatie in de wacht te slepen”, aldus de Franse verdediger.

En is de coach ook tevreden met de situatie. “Ik ben bang om tevreden te zijn, want zekerheid heb je in het voetbal immers nooit”, sloot de Roemeen af met een cliché.

Hannes Van Gael

Europa League \\ Antwerp \\ Viktoria Plzen
 
 
Reacties.