Matchwinnaar Rodrigues verkeert in goede doen en prijst de Antwerp-fans

08 augustus 2019 22:33

Ivo Rodrigues scoorde donderdagavond het enige doelpunt van de wedstrijd en schonk zijn club zo een 1-0 bonus voor de terugwedstrijd van volgende week in Plzen. Zijn doelpunt was overigens een streling voor het oog.

Op het halfuur scoorde Ivo Rodrigues het enige doelpunt van de partij. En hoe!? Hij kapte zich vrij en krulde het leer in de verste kruising. De keeper had geen reactie in huis. "Ik wachtte op een ploegmakker, maar die kwam niet. Dan besloot ik maar om uit te halen." Het gevolg mocht er zijn.

Relatie met de fans

"Het was een goed schot en ik kan moeilijk omschrijven wat er om me heen gaat als ik een doelpunt maak. Ik hoop dat ik het in de terugmatch nog eens kan overdoen", ging hij verder.

Nog geen vijf minuten na het openingsdoelpunt kon de Portugees de score verdubbelen, maar hij faalde. Dat hield het publiek echter niet tegen om zijn naam te scanderen. "Ik weet dat ze mij leuk vinden en dat gevoel is ook wederzijds. We hebben een uitstekende relatie en ik hoop dat het er een voor de lange duur wordt", legde Rodrigues uit. Een vertrek lijkt dus niet aan de orde. 

Hannes Van Gael

Europa League \\ Antwerp \\ Viktoria Plzen
 
 
Reacties.