OFFICIEEL: Lukaku stoot Vieri van de troon als recordtransfer van Inter

08 augustus 2019 16:55

Na een maandenlange flirt is de transfer van Romelu Lukaku naar Inter Milaan eindelijk afgerond. De topschutter aller tijden van de Rode Duivels brengt een slordige 70 miljoen euro in het laatje bij Manchester United. Voor Inter is hij de nieuwe duurste speler!

De transfersoap rond Romelu Lukaku is in een definitieve plooi gevallen. De spits die geen toekomst meer had bij Manchester United verlaat de Premier League en gaat bij Inter Milaan samenwerken met Antonio Conte, de coach die hem tijdens zijn periode bij Chelsea ook graag had ingelijfd.

Op de sociale mediakanalen poseert de Rode Duivel met het shirt van Inter. De aanvaller kost de Milanese club 70 miljoen euro, maar dat kan bedrag kan via bonussen nog oplopen tot 80 miljoen.

In de Serie A wordt 'Big Rom' een absolute grootverdiener. Enkel Cristiano Ronaldo verdient meer dan onze landgenoot (325.000 euro per week). Lukaku is meteen ook de duurste speler langs inkomende zijde bij Inter. Hij verpulvert het vorige record van Vieri, die in 1999 47 miljoen euro kostte.

Premier League \\ Serie A \\ Manchester United \\ Inter Milaan
 
 
 
Reacties.