Ex-ploegmaat schildert geen al te best beeld van Essevee-aanwinst Berahino: "Ik zou hem zelfs niet nemen als ik ervoor betaald werd"

09 augustus 2019 09:28

Saido Berahino staat op het punt om bij Zulte Waregem te tekenen. In Engeland hebben ze geen al te best beeld van de aanvaller. Ex-ploegmaat Glen Johnson maakte hem in een interview met talkSPORT helemaal af.

Volgens Johnson zat er iets serieus fout met zijn mentaliteit. "Hij was altijd tegendraads", aldus de man die ook met voorbeelden kwam. "Als we om 10u moesten trainen, kwam hij om 10u10. Als je niet in de kern zat, moest je na de match gaan lopen. Saido ging joggen. Omdat hij weigerde te lopen, moest iedereen zondag gaan trainen, ook zij die gespeeld hadden. En hijzelf meldde zich die zondag gewoon ziek."

"Het was alsof hij vanaf dag één een vete had met de club. Het is niet verwonderlijk dat ze hem willen betalen om te vertrekken. Hij haalde het niveau niet en probeerde zelfs niet. Hij zou nu een grote transfer moeten maken. Als ik trainer of eigenaar was van een club zou ik hem zelfs niet nemen als ik ervoor betaald werd."

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Zulte Waregem \\ Stoke City
 
 
Reacties.