RSC Anderlecht gaat niet rekenen tegen Kvinner: "We winnen al drie seizoenen lang heel veel, dus hebben maar één ambitie"

09 augustus 2019 16:47

RSC Anderlecht won zijn eerste wedstrijd in de Champions League voor vrouwen met 5-0 van PAOK Saloniki. En dus is de vraag wat het gaat geven tegen topfavoriet LSK Kvinner. Kan en mag er gerekend worden?

Kvinner won op speeldag 1 van Linfield met 'amper' 4-0 en de Noord-Ieren zouden mogelijk wel eens het zwakke zusje van de groep kunnen zijn.

Als RSC Anderlecht de Noren op een gelijkspel zou kunnen houden in het Lotto Park, kunnen ze het daarna op doelsaldo tegen Linfield mogelijk afmaken.

Op voorhand rekenen is zeer moeilijk

"Alles is sowieso beter dan verliezen, we weten dat we zeker niet mogen verliezen", beseft ook Tine De Caigny. "Maar we gaan toch gewoon opnieuw voor de overwinning. Het zal een stevigere wedstrijd worden, het tempo zal hoger liggen, maar als we ons eigen spel spelen, moet het kunnen."

Ook coach Wachel wil niet rekenen op een gelijkspel: "Op voorhand rekenen is zeer moeilijk en we zijn simpelweg heel ambitieus. We winnen al drie seizoenen heel veel wedstrijden en dus gaan we ook nu om te winnen. Als het na een mooie match 4-4 zou zijn, kunnen we daar misschien tevreden mee zijn, maar op dit moment hebben we maar 1 doel: de drie punten."

Redactie

Anderlecht \\ LSK Kvinner (D)
 
 
 
Reacties.