Smaakmaker Abrahams blijft immer bescheiden en is diep gegaan: "Gewoon naar huis gaan slapen, ik ben moe"

09 augustus 2019 23:32

Het was niet voor het eerst dat Kurt Abrahams zich tot matchwinnaar kroonde voor Westerlo. In de eerste helft was hij al één van de beteren en na de pauze maakte de Zuid-Afrikaan het enige doelpunt uit de partij tegen OHL. Al stak hij de pluimen niet op zijn eigen hoed.

"Ik wil gewoon naar huis gaan en gaan slapen", pufte Abrahams na afloop van de eerste thuiswedstrijd van Westerlo. "Ik ben moe. Het was een zware match. Dat ik de wedstrijd besliste? Neen, neen, zo zie ik het niet. Dat ik dit seizoen al twee doelpunten maakte, maakt mij niet uit."

Wat wel van belang is, is dat hij voortaan vanop de rechterkant opereert. "De coach heeft me een nieuwe positie gegeven. Voor mij is het belangrijk om het team te helpen, waar ik ook speel. Ik weet niet of het een vrije rol is. De coach neemt de tactische beslissingen en ik wil gewoon zo goed mogelijk spelen. Ik werk ook veel met rechtsachter Dewaele op mijn positie."

Bedanking voor Petrov

Abrahams had ook nog lovende woorden voor Sava Petrov. "Ik heb hem tijdens de match bedankt voor zijn assist. Hij helpt me enorm. Hij is een fantatische kerel." Abrahams joeg zelf wel zeer beheerst de winnende treffer tegen de touwen. "Ik werk eraan om op technisch vlak het verschil te kunnen maken. Dat is soms moeilijk." 

1e klasse B \\ Westerlo \\ OH Leuven
 
 
 
Reacties.