Twee ploegen in Het Kuipje op zoek naar 6 op 6 en dat tikkeltje meer glans


Foto: © photonews 09 augustus 2019 11:00

Door meteen een overwinning binnen te halen, mocht er al stevig gejuicht worden op de openingsspeeldag door Westerlo en OHL. Al kwam voor beide teams de zege er niet zonder slag of stoot. Dit weekend mag er dus een beetje meer glans bij, al zijn het vooral de punten die tellen.

Het nieuwe, ambitieuze Westerlo bracht zijn eerste opdracht sinds de overname tot een goed einde. Van Eenoo wees de weg bij het verzwakte Lommel en Abrahams stelde de zege veilig. Dat leek zo althans, want na de 0-2 was het toch nog enigszins bibberen. De goede periodes nog wat langer aanhouden lijkt een eerstvolgende uitdaging in de eerste thuismatch.

OHL kreeg aan Den Dreef dan weer Virton op de knieën. Al duurde het wel enorm lang vooraleer de promovendus het eindelijk begaf. Het was wachten tot de 91ste minuut eer Thomas Henry de Leuvenaars wist te bevrijden. De verwachting is dat de troepen van Euvrard toch ook nog wel een hoger niveau gaan halen dan hetgene wat in deze match gedemonstreerd werd.

Schuermans tegen ex-ploeg

Vroeg op het seizoen is het logisch dat er nog pijnpunten zijn en het is toch comfortabeler om daar aan te werken met al een driepunter op zak. Wie vrijdagavond aan het langste eind trekt, kan zonder twijfel zelfs spreken van een geslaagde start. Kenneth Schuermans keert terug naar het stadion waar hij vijf seizoenen vertoefde. Het wordt voor OHL de eerste match sinds Aiyawatt Srivaddhanaprabha het voorzitterschap overnam.

Denk jij de uitslag van Westerlo - OHL te kunnen voorspellen? Dan zit er zeker een mooie prijs in via BETFIRST!

1e klasse B \\ Westerlo \\ OH Leuven
 
 
 
Reacties.