Dimitri Daeseleire heeft nieuwe uitdaging gevonden: "Er was interesse van andere clubs, maar dat werd nooit echt concreet"


Foto: © photonews 10 augustus 2019 13:46

Rupel Boom speelt dit weekend voor de beker van België tegen Racing Waregem. Dat zal nog zonder Dimitri Daeseleire zijn. De rechtsback gaat volgend seizoen voor de club spelen, maar deze wedstrijd komt te vroeg.

Dimitri Daeseleire heeft het profvoetbal vaarwel gezegd. De rechtsback heeft een contract van twee seizoenen getekend bij Rupel Boom. Zij spelen dit weekend tegen Racing Waregem, maar die wedstrijd komt te vroeg voor Daeseleire.

"Ik zou graag op één september speelklaar zijn. Als Rupel Boom het ver schopt in de beker, kan ik nog proeven van het avontuur, maar ik ga niet overhaasten. Het is jammer want er zijn veel geblesseerden, maar het is belangrijk dat we er staan tegen het begin van de competitie", aldus Daeseleire in Gazet van Antwerpen.

Toekomst

Daeseleire is nog altijd maar 30 jaar oud, maar hij heeft het profvoetbal dus vaarwel gezegd. Wat hij hierna wil gaan doen, is nog niet duidelijk. "In de komende maanden ga ik rustig op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar ik volg al een trainerscursus. Daar kruipt wel wat energie in."

Beker van België \\ KRC Waregem \\ Rupel Boom
 
 
 
Reacties.