Mathieu Maertens ziet ondanks gebrek aan kansen sterk slot van OHL: "Ik denk dat we meer dan nul punten verdienen"


Foto: © photonews 10 augustus 2019 13:37

Het was lastig voetballen voor OHL in Het Kuipje, met name dan in de zone van de waarheid. De thuisverdediging ontwrichten zat er niet in. Toch was Mathieu Maertens na afloop van de wedstrijd opvallend positief over de prestatie van de Leuvenaars en vond hij de opgelopen nederlaag niet terecht.

Het was alleszins het soort wedstrijd waarin het belangrijk was om dat eerste doelpunt te maken. "In de eerste helft creëren we al een paar kansen, maar we scoren niet en dan krijg je het deksel op de neus. Misschien slikken we een te gemakkelijk tegendoelpunt."

In de laatste dertig minuten drukken we hen volledig weg - Mathieu Maertens

Na die 1-0 vond Maertens wel dat OHL het betere van het spel had, ondanks dat de kansen uitbleven. "In de laatste dertig minuten drukken we hen volledig weg. Ik denk dat we meer verdienen dan nul punten. Misschien dat die laatste pass niet goed was, waren de voorzetten niet goed genoeg. Soms heb je matchen dat het niet mee zit."

Veel tijd om te treuren krijgen de Leuvenaars niet, want volgende vrijdag moeten ze alweer titelkandidaat Beerschot ontvangen. "Ik denk dat we zeker de laatste dertig minuten moeten meenemen. Het is spijtig dat we geen 6 op 6 pakken, maar die ontgoocheling moeten we verwerken."

1e klasse B \\ Westerlo \\ OH Leuven
 
 
 
Reacties.