Van pineut tot matchwinnaar: Hannes van der Bruggen haalt opgelucht adem

11 augustus 2019 06:00

De blijdschap was groot bij de spelers van KV Kortrijk na de 1-3 zege op het veld van Cercle Brugge. Bij aanvoerder Hannes van der Bruggen klonk er een luide zucht van opluchting.

Hannes van der Bruggen ging namelijk gruwelijk in de fout bij het openingsdoelpunt van Saadi en gaf dat ook ruiterlijk toe. "Dit had niet mogen gebeuren! Normaal kijk ik of er iemand in de buurt loopt", stak de aanvoerder van wal.

En dat deed hij niet! Omolo profiteerde en bood Saadi de 1-0 op een presenteerblaadje aan. Boter op het hoofd van de skipper! "En de coach hamert er nochtans zo vaak op dat we de risico's achterin moeten beperken", baalde Van der Bruggen.

Gelukkig voor hem maakte Ajagun op fantastische wijze gelijk. De 1-2, die nam hij zelf voor zijn rekening. "Ik ben bijzonder blij dat we het hebben recht gezet! Mijn goal ging er goed in en dan was er nog het orgelpunt, de 3-1." En die kwam op aangeven van... Hannes van der Bruggen.

Vergeten en vergeven? Vergeven wel, maar de bewuste fase zal nog wel even door zijn hoofd spoken. "Het mag mij gewoon niet overkomen. Zoiets wil je zo weinig mogelijk meemaken in je carrière", besloot hij.

Jupiler Pro League \\ Cercle Brugge \\ KV Kortrijk
 
 
 
Reacties.