Club-spits ruikt zijn kans onder nieuwe coach: "Clement is menselijker dan Leko" en "Dat heb ik nooit goed begrepen, ik had een woordje uitleg verwacht"


Foto: © photonews 11 augustus 2019 21:23

Club Brugge legde vrijdagavond ook KV Oostende over de knie en mocht daarvoor (alweer) invaller Okereke bedanken. Jelle Vossen mocht nog eens starten aan de wedstrijd na drie keer op rij op de tribune te moeten postvatten.

De 30-jarige Bilzenaar hoopt dat er voor hem dit seizoen meer speelkansen in het verschiet liggen dan vorig seizoen onder Ivan Leko. De aanvaller ziet alvast een groot verschil met zijn voormalige coach. 

Peopleskills 

"Laten we zeggen dat Clement ... menselijker is dan Leko" zegt Vossen in de Krant van West-Vlaanderen. "Clement is altijd eerlijk en open, ook over de moeilijkere zaken. Hij houdt met meer rekening en luistert sneller, vind ik. Bij Leko was er, wat mijn situatie betrof, meer onduidelijkheid."

De voormalige Genkie begon nochtans goed aan het vorige seizoen onder Leko, maar verdween plotsklaps naar het achterplan: "Dat heb ik nooit goed begrepen."

Ik ben geen 18 jaar meer, ik had een woordje uitleg verwacht. Juist omdat ik onder Leko zo'n moeilijke periode achter de rug had, was ik met volle moed en supergemotiveerd aan dit seizoen begonnen",

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ KV Oostende
 
 
 
Reacties.