Batshuayi weet al waar hij aan toe is: nieuwe uitleenbeurt lijkt zich op te dringen


Foto: © photonews 11 augustus 2019 18:06

Het is ooit anders geweest. In de topper tussen Manchester United en Chelsea op speeldag 1 van de Premier League stond er maar een 'halve' Belg op het wedstrijdblad. Andreas Pereira kreeg een basisplaats van Solksjaer, Lampard had dan weer geen plaats voor Michy Batshuayi.

Het ziet er naar uit dat Batshuayi weeral een oplossing gaat moeten zoeken als hij mee wil naar het EK volgend jaar. De sluipschutter van de Rode Duivels kon Frank Lampard duidelijk niet overtuigen in de voorbereiding en hij zat dus niet in de wedstrijdselectie. Al was hij wel meegereisd naar Manchester. 

Antonio Conte en Maurizzio Sarri schoven hem eerder al aan de kant en nu lijkt ook Lampard het niet op hem begrepen te hebben. Tammy Abraham is de eerste keuze van het Chelsea-icoon, terwijl Olivier Giroud zijn stand-in is. 

Zijn uitleenbeurt aan Valencia liep vorig seizoen op een sisser af. In januari keerde de spits al terug naar Stamford Bridge om daarna uitgeleend te worden aan Crystal Palace. Daar scoorde hij nog vijf keer. In ieder geval zijn er een paar Anderlecht-fans die op de sociale media al luidop dromen dat Kompany ook hem nog binnenhaalt, al lieten Coucke en Verschueren al blijken dat hun stuntzomer erop zit.

Premier League \\ Manchester United \\ Chelsea
 
 
 
Reacties.