OFFICIEEL: Anderlecht haalt met Rode Duivel Chadli stevige versterking in huis

11 augustus 2019 15:12

Anderlecht heeft weeral een stunt van formaat gerealiseerd. Rode Duivel Nacer Chadli, op een zijspoor bij Monaco, komt de ploeg versterken. Het gaat om een huur. De 30-jarige winger moet nog meer ervaring aan de ploeg toevoegen.

Anderlecht wou extra ervaring. Vincent Kompany kwam zo al snel uit bij zijn ploegmaat van de Rode Duivels, Nacer Chadli. Die was bij Monaco niet helemaal gelukkig omdat hij er te weinig aan bod kwam. De held van tegen Japan was geneigd om te komen, maar de onderhandelingen met Monaco waren niet zo makkelijk.

UPDATE: Het is nu ook officieel. Anderlecht maakt via Twitter de komst van Nacer Chadli bekend. De Rode Duivel tekent voor één seizoen zonder aankoopoptie op Neerpede. Op de website geeft sportief directeur Michael Verschueren meer uitleg.

“We werkten de afgelopen maanden hard aan de opbouw van de ploeg. We zetten volop in op de jeugd, maar investeren ook in een aantal ervaren spelers om de jongeren naar een hoger niveau te tillen. Chadli is daar één van”, aldus sportief directeur Michael Verschueren.

“Nacer maakt het team compleet. We zijn ervan overtuigd dat we, met de ploeg die we nu hebben, de verwachtingen van de fans zullen inlossen." Daarmee lijkt Verschueren aan te geven dat Chadli wel eens de laatste zomeraanwinst zou kunnen zijn voor paars-wit. 

Clint Vens

Jupiler Pro League \\ Ligue 1 \\ Anderlecht \\ Monaco
 
 
Reacties.