Severeyns ziet Antwerp 9 op 9 pakken: "Ze halen het op een diefje tegen Charleroi"

11 augustus 2019 11:47

Voor een eerste keer Europees voetbal spelen in twee decennia betekent ook dat de matchen elkaar plots snel opvolgen. Drie dagen na de 1-0 overwinning tegen Viktoria Plzen moet Antwerp al opnieuw aan de bak. RAFC-icoon Cisse Severeyns denkt dat zijn ex-ploeg het op een diefje zal halen.

Severeyns gaf donderdag de aftrap in het Koning Boudewijnstadion en zag Antwerp een verdiende overwinning boeken. Op naar de volgende opdracht nu, al wordt dat geen wandeling door het park. “De spelers hebben enorm veel gegeven tegen Plzen”, merkte Severeyns op.

“Ze hadden het in de twee helft niet makkelijk. Hairemans verklaarde na de match dat hij moe was, ik zag Haroun naar de kuiten grijpen en met nog een kwartier à tien minuten op de klok zaten er nog jongens op hun tandvlees”, legde de Belgische topschutter van 1987/88 uit.

Bölöni zou kunnen roteren om enkele jongens rust te gunnen met het oog op de belangrijke terugmatch volgende week donderdag. “Dat gaat hij, met al zijn ervaring, wel doen denk ik. De trainingen zullen ook niet loodzwaar zijn. De voorbereiding was fysiek heel zwaar, maar ik heb gehoord dat het tijdens het seizoen heel wat minder is.”

Volgens Severeyns zal Antwerp nog een weekje langer met een perfect rapport kunnen pronken. “Charleroi is een moeilijk te bekampen elftal, maar Antwerp gaat op een diefje winnen”, voorspelde Cisse.

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ Charleroi
 
 
 
Reacties.