Ruud Vormer tevreden over de wedstrijd: "Als we het slimmer spelen, maken we hier nog meer doelpunten"


Foto: © photonews 13 augustus 2019 22:00

Club Brugge heeft vanavond gelijkgespeeld op het veld van Dinamo Kiev. Door hun overwinning in de heenwedstrijd zijn ze geplaatst voor de laatste voorronde. Als Club Brugge het slimmer had gespeeld, hadden ze misschien meer doelpunten kunnen maken.

Dat vindt althans Ruud Vormer. "We waren heel matig begonnen en dan kom je terecht op achterstand. Gelukkig hebben we elkaar opgepept en scoorden we nog enkele doelpunten. Het hadden er zelfs meer kunnen zijn", legde de Nederlander na de wedstrijd uit bij Q2.

"We moesten de eerste twintig minuten doorkomen, maar dat is niet gelukt, omdat we dus dat vroege tegendoelpunt slikten. Gelukkig toonden we onze weerbaarheid en kwamen we een paar keer terug. Ik zeg het: als we het hier slimmer spelen, scoren we zelfs meer doelpunten", aldus Ruud Vormer.

Scheidsrechter

Ook de scheidsrechter viel vandaag op met zijn rode kaarten. Volgens Ruud Vormer was het wel een sympathieke man. "Ik heb er een gesprek mee gehad en hij was wel sympathiek. We hadden het over de foutjes die hij aan hen gaf, maar tegen was hij oké dus ik heb geen moeite met hem", legde Vormer uit op een ludieke manier.

Champions League \\ Club Brugge \\ Dinamo Kiev
 
 
 
Reacties.