Club Brugge kent zijn tegenstander in de laatste voorronde van de Champions League


Foto: © photonews 13 augustus 2019 23:20

Club Brugge heeft zich geplaatst voor de laatste voorronde van de Champions League. Nu kennen ze ook hun tegenstander. Ze zullen het opnemen tegen LASK Linz. De Oostenrijkers wonnen in de terugwedstrijd met 3-1 van FC Basel.

LASK Linz had de heenwedstrijd al gewonnen in Bazel en vanavond zijn ze eigenlijk nooit in de problemen geraakt. Na een uur kwamen ze op voorsprong via Reinhold Ranftl. Bazel maakte nog wel gelijk via Ademi, maar in het absolute slot scoorde Linz nog twee keer via Goiginger en Raguz.

Ook Ajax speelde vanavond haar terugwedstrijd tegen PAOK en een makkelijk avond hadden ze niet. De heenwedstrijd eindigde op 2-2 en ook nu werd het zeer spannend tussen de twee ploegen. Het werd 3-2 voor de Nederlanders. Tadic was de grote held met twee doelpunten.

Gekwalificeerde ploegen

De grootste stunt gebeurde misschien wel in Schotland. Daar heeft Cluj Celtic uitgeschakeld met indrukwekkende 3-4 cijfers. De heenmatch werd door Celtic gewonnen met 0-1. De 3-4 viel in de 98ste minuut.

Ook Porto ligt eruit. Ze hebben met 2-3 verloren van Krasnodar. De andere ploegen die doorstoten zijn APOEL, Rosenborg, Dinamo Zagreb, Olympiakos en Rode Ster Belgrado.

Champions League \\ FC Basel \\ LASK Linz
 
 
 
Reacties.