Andreas Pereira maakte indruk bij Manchester United: klaar voor een rol op het voorplan?

13 augustus 2019 10:46

De bal rolt sinds vorig weekend weer in de Premier League en er stond al meteen een topper op het programma. Manchester United maakte een statement door Chelsea met 4-0 te kloppen. Andreas Pereira was overigens in goede doen bij de thuisploeg.

De Belgische Braziliaan maakt al sinds 2015 deel uit van de A-kern en speelde 36 matchen voor de hoofdmacht van Manchester United. Daarin scoorde hij twee keer en deelde hij even veel assists uit, waarvan een beslissende pass tegen Chelsea. Pereira speelde een puike partij tegen de Blues.

"Tactisch was hij sterk en in de tweede helft kwam hij ook nog eens meer aan de bal. Dan zie je zijn kwaliteiten. Hij mag tevreden zijn over zijn prestatie", verklaarde vader Marcos Pereira bij Het Nieuwsblad.

Op het voorplan?

Een vaste stek in de basis kon hij nooit veroveren, maar daar kan dit jaar verandering in komen. Met Ander Herrera (PSG) is er alvast een middenvelder vertrokken. "De trainer heeft met Andreas gesproken en hem gezegd dat zijn toekomst in Manchester ligt. We konden ons vinden in zijn plan. Het doel is om nu een basisplaats af te dwingen."

Premier League \\ Manchester United
 
 
 
Reacties.