Mpoku geeft een update over zijn situatie bij Standard

13 augustus 2019 06:17

Zondag verzamelde Paul-José Mpoku zijn eerste officiële speelminuten van het seizoen voor Standard. De aanvallende middenvelder, die met Congo nog actief was op de Africa Cup of Nations, scoorde ook meteen.

De situatie van Paul-José Mpoku is vergelijkbaar met die van Mehdi Carcela. Het tweetal wordt al van bij het einde van vorig seizoen in verband gebracht met een vertrek bij de Luikse club, maar tot op heden dragen ze nog steeds het shirt van Standard.

“Ik heb het altijd al gezegd: ik heb nooit aangekondigd dat ik wil vertrekken. Standard is mijn club. Mijn familie en mijn vrienden leven hier”, benadrukte Mpoku, die zondag zijn eerste selectie voor de Rouches vierde met een penaltydoelpunt tegen STVV.

De Congolees wordt ook niet naar de uitgang geduwd door de club. “Mij is nooit iets gezegd, en ik praat nochtans veel met de coach en de voorzitter. Praat eens met zij die beweren dat ik weg moet, maar ik ben daar niet van op de hoogte."

Duidelijke taal van Mpoku, al is het nog niet zeker of hij na het einde van de zomermercato nog op de loonlijst van Standard zal staan. “Als er een aanbieding binnenkomt dan zou ik er samen met het bestuur over nadenken. We hebben altijd met elkaar gesproken en dat verliep steeds goed”, besloot hij.

Jupiler Pro League \\ Standard \\ Sint-Truiden
 
 
 
Reacties.