Te midden het virus en de hitte richt Club Brugge bijzonder verzoek aan Percy Tau


Foto: © photonews 13 augustus 2019 13:01

Iedereen bij Club Brugge is aangenaam verrast over de manier waarop Percy Tau zich zo snel heeft aangepast. De Zuid-Afrikaan is nu al uitgegroeid tot een echte aanwinst en moet mee proberen om blauw-zwart overeind te houden in Kiev.

Wat de opdracht voor dit Europese duel nog een beetje moeilijker maakt, is het virus dat de ronde doet in het Brugse kamp. Sofyan Amrabat is er al door geveld en kon niet meereizen naar Kiev. Eerder werden ook Emmanuel Dennis en coach Philippe Clement door het virus getroffen.

Percy Tau is eveneens al ziek geweest, maar is er nu weer bovenop. Dat willen ze bij Club Brugge kost wat kost zo houden. Om de ex-speler van Union aan de aftrap te krijgen - en ook om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan -, werd aan Tau gevraagd om geen handen te geven bij het begroeten van andere mensen.

De pols in plaats van de handen

Dat meldt Gazet van Antwerpen. Het zekere voor het onzekere nemen dus. In plaats van de handen te schudden, zal Tau voorlopig zijn pols aanreiken. Een extra uitdaging voor Club is overigens de hitte. Dat zou je misschien niet verwachten in Oekraïne, maar het is vandaag de warmste dag van de week in Kiev. Temperaturen kunnen oplopen tot 33 graden Celsius.

Champions League \\ Club Brugge \\ Dinamo Kiev
 
 
 
Reacties.