Antwerp onderhandelt met Steven Defour: Makelaar reageert in The Burnley Express

14 augustus 2019 20:47

Gaat er weldra nog een Rode Duivel zijn opwachting maken in de Jupiler Pro League? Antwerp zou namelijk gesprekken hebben aangeknoopt met Steven Defour.

Volgens Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad zijn er dus wel degelijk gesprekken aan de gang tussen Defour, die momenteel bij Burnley herstelt van een vervelende kuitblessure, en Antwerp. De 31-jarige middenvelder staat nog één jaar onder contract bij Burnley. Het is dus voor Burnley de laatste kans om nog een transfersom op te strijken voor Defour.

Luciano D'Onofrio, sportief directeur van Antwerp, kent Defour nog van hun periode bij Standard. In het verleden is D'Onofrio er al vaker in geslaagd om grote namen aan het einde van de transferperiode naar Antwerp te halen (Mbokani, Refaelov). Wordt ongetwijfeld vervolgd de komende dagen...

UPDATE: Intussen reageerde de manager van Steven Defour in The Burnley Express. Hij bevestigde de interesse: "Het klopt dat Antwerp informeerde, net zoals heel wat andere clubs", aldus Christian Pala.

Hij gaf ook aan dat Defour voorlopig geen interesse toont in een transfer: "Steven is gelukkig bij Burnley en wil zo snel mogelijk opnieuw op het veld staan."

Dennis Rosiers

Premier League \\ Europa League \\ Antwerp \\ Burnley \\ Viktoria Plzen
 
 
Reacties.