"Mignolet en Kompany steken er met kop en schouders bovenuit": Hein Vanhaezebrouck ziet opvallende sleutelfiguur in transfers van Rode Duivels naar JPL

14 augustus 2019 11:59

Vincent Kompany, Simon Mignolet en nu ook Nacer Chadli: drie Rode Duivels keren na buitenlandse avonturen terug naar de Jupiler Pro League. Om er te spelen, om er belangrijk te zijn. Hein Vanhaezebrouck ziet er een duidelijke hand in.

"Tien jaar geleden was zoiets onmogelijk, dus dit is een goede zaak voor het Belgisch voetbal", aldus Vanhaezebrouck in Het Nieuwsblad. "Mignolet en Kompany steken er met kop en schouders bovenuit in België."

Martinez

Vanhaezebrouck ziet de hand van bondscoach Martinez in de transfers: "Hij is de key player in de drie dossiers. Al die internationals willen over tien maanden dolgraag naar het EK met de Rode Duivels."

"Ze willen een keertje een finale halen. Martinez heeft al meermaals aangegeven dat hij rekening zou houden met wie speelt en wie niet, dus denken sommigen nu twee keer na. Bovendien gelooft Martinez meer in de Jupiler Pro League dan pakweg Marc Wilmots deed."

Jupiler Pro League \\ Champions League \\ Anderlecht \\ Club Brugge \\ België
 
 
 
Reacties.