Verhulst panikeert nog niet, maar: "Dat is nu wel duidelijk"

14 augustus 2019 12:59

Sporting Lokeren heeft haar start in 1B gemist. Ze pakten 1 op 6 na matchen tegen Beerschot en Lommel SK. Volgens Davino Verhulst is er nog geen reden tot paniek. Hij wist dat het geen "walk in the park" ging worden.

Verhulst wist dat het een moeilijke competitie ging worden. “Dit was niet de planning, maar het is nu zo. We mogen nu niet het slechtste beginnen denken, maar ja als we vandaag scoren hebben we een heel andere wedstrijd.”

“We hebben nu 1 op 6, maar we wisten dat we er niet zomaar gingen overvliegen en dat is nu wel duidelijk. We moeten het stap voor stap doen en op het einde van het seizoen zullen we wel zien waar we staan”, aldus Verhulst.

Vreemde competitie

Dat de ploegen aan elkaar gewaagd zijn, is wel duidelijk. Veel wedstrijden eindigen zeer dicht bij elkaar qua score. “Het is een heel zware competitie. Een echte vechtcompetitie en dat zie je ook. Wij spelen dan wel zeer goed voetbal in de eerste helft, maar we konden het niet omzetten in doelpunten.”

Toch is Verhulst hoopgevend door wat hij vandaag gezien heeft. “We hebben heel veel voetballend vermogen. Amano speelde fantastisch en ook Koike was zeer goed. Er moeten nog één of twee spitsen bij en dan zijn we vertrokken. Hajric raakte niet op tijd klaar, want anders was hij sowieso gestart.”

1e klasse B \\ Sporting Lokeren
 
 
 
Reacties.