"Zo'n contractverlenging is net een reden om aan te nemen dat Vanaken nog zal vertrekken": Moet Club Brugge echt nog vrezen?


Foto: © photonews 14 augustus 2019 11:39

Hans Vanaken verlengde onlangs zijn contract bij Club Brugge tot 2024 en lijkt daarmee eens te meer vast te liggen, ondanks de geruchten van de voorbije weken. Maar Jan Mulder ziet er een strategie achter zitten.

"Hij heeft bijgetekend, dat klopt. En dan? Het kan ook strategie zijn van Club Brugge om de prijs op te drijven. Als van de Beek vertrekt bij Ajax voor 60 miljoen, dan kunnen ze er misschien 40 miljoen voor betalen om Hans Vanaken te kopen. Wat gaat Club dan doen", vroeg Jan Mulder zich af bij Q2 in de analyse rond Dynamo - Club.

Kanttekening

"Zo'n contractverlenging is soms een reden om aan te geven dat hij zeker zal vertrekken", aldus nog de Nederlandse analist. Al hebben we er toch wel enkele ferme kanttekeningen bij.

Zo gaf Hans Vanaken deze week nog aan dat hij er niet weigerachtig tegenover zou staan zijn carrière af te sluiten bij Club Brugge. Bovendien is Ajax tot op heden nog niet eens concreet geweest voor Vanaken. Bovendien lijkt blauw-zwart ondertussen echt op weg naar de vetpotten van de Champions League en ook dat zal een reden zijn voor Club om Vanaken zeker niet te laten vertrekken.

Champions League \\ Club Brugge \\ Ajax \\ Dinamo Kiev
 
 
 
Reacties.