OFFICIEEL: KV Mechelen laat middenvelder opnieuw naar Nederland vertrekken, nu wel definitief


Foto: © Photonews 15 augustus 2019 18:02

Ahmed El Messaoudi was op overschot bij KV Mechelen en was al even op zoek naar een nieuwe club. Die heeft hij nu ook gevonden in de Nederlandse Eredivisie.

Ahmed El Messaoudi trekt voor het tweede jaar op rij naar de Eredivisie. Vorig jaar werd hij door KV Mechelen uitgeleend aan Fortuna Sittard, waar hij basisspeler was, en nu verkast hij naar FC Groningen.

In tegenstelling tot vorig seizoen gaat het nu wel om een definitieve transfer. El Messaoudi tekende een contract tot 2022 bij de Eredivisionist.

De 24-jarige verdedigende middenvelder brak door bij Lierse en werd achtereenvolgens uitgeleend aan Standard en KV Mechelen. Sinds 2017 speelt hij op definitieve basis bij de promovendus in 1A.

"Hij heeft afgelopen seizoen bij Fortuna Sittard laten zien over veel voetballend vermogen te beschikken, daarnaast kan hij zowel controlerend spelen op het middenveld als belangrijk zijn in het meepikken van doelpunten en assists", aldus Mark-Jan Fledderus, de TD van Groningen, op de webstek van de club.

Jupiler Pro League \\ Nederlandse Eredivisie \\ FC Groningen \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.