Lior Refaelov met tikkeltje stress: "Om ons naar een hoger niveau te tillen"

15 augustus 2019 08:30

Antwerp staat voor een grootse avond in Plzen. Ze moeten een 1-0 voorsprong verdedigen om zich te kwalificeren voor de laatste voorronde van de Europa League. Veel ervaring in Europa heeft de spelersgroep van RAFC echter niet.

Lior Refaelov is, samen met Dieumerci Mbokani en Sinan Bolat, een van de uitzonderingen. De Israëliër heeft al meer dan 60 Europese duels op zijn teller staan. Toch heeft hij nog een beetje stress. "Die kan ons naar een hoger niveau tillen. Dit kan een ongelofelijke avond worden", aldus de spelmaker bij Gazet van Antwerpen.

Drang naar succes

"De matchen met Antwerp zijn moeilijk te vergelijken met die van mijn periode bij Club Brugge en Maccabi Haifa", ging hij verder. "Ik merk hier wel een grote drang naar een nieuw Europees succes. Die Europese matchen zijn extra speciaal voor de club."

Antwerp heeft wel een kleine voorsprong beet. "We willen niet alleen maar op die voorsprong teren en achteruit leunen. We willen ook ons eigen spel opleggen. We zullen de match met vertrouwen aanvatten", blikte de gewezen middenvelder van Club Brugge vooruit.

Hannes Van Gael

Europa League \\ Antwerp \\ Viktoria Plzen
 
 
Reacties.