Beerschot-leiders trekken aan de alarmbel: "Dit kan niet, niet iedereen legde er zijn kop voor"


Foto: © photonews 16 augustus 2019 23:18

"Shame on you!" De spreekkoren van de Beerschot-supporters na de match logen er niet om. Hun ploeg acteerde wel heel zwak aan Den Dreef. Ze werden verrast door een uitgekookter OHL, dat hen bij momenten belachelijk maakte op de counter.

Alexander Maes gaf hen in ieder geval al gelijk. "Het is terecht dat ze zoiets roepen. Pijnlijk, maar terecht! Ik denk dat jij ook wel gezien hebt dat niet iedereen er zijn kop heeft voorgelegd. Ik denk dat we na een kwartier 81 procent balbezit hadden. Maar we deden er niets mee."

"Zij hielden de boel goed gesloten en we vonden geen oplossingen. We draaiden achteruit in plaats van vooruit. En dan krijg je zulke goals tegen. Het is niet zo erg als je de bal op de helft van de tegenstander verliest, maar op de eigen helft is dat dodelijk. Iedereen moet voor de spiegel gaan staan en zich afvragen of ze er alles aan gedaan hebben. We hebben niet als titelkandidaat gespeeld!"

Zijn doelman ging volledig akkoord. "We hebben de kopjes laten hangen. Het is zo dat we er niet alles aan gedaan hebben. Achteraf ga ik geen namen noemen, maar als je de inzet bekijkt... We hadden balbezit ja. Maar die bal moet vooruit, richting spits of flanken. Nu was het gewoon steriel balbezit."

1e klasse B \\ OH Leuven \\ Beerschot
 
 
 
Reacties.