Alexander Maes over ex-ploegmaat: "Ik ben er zeker van dat hij zal slagen bij AA Gent"


Foto: © photonews 16 augustus 2019 11:55

Beerschot begon prima aan het nieuwe seizoen met vier op zes, maar zag tijdens de zomermercato wel enkele belangrijke spelers vertrekken. Alexander Maes gelooft dat een van zijn ex-ploegmaats het uitstekend zal doen in 1A.

Jan Van den Bergh maakte transfervrij de overstap van Beerschot naar AA Gent. De linksvoetige centrale verdediger kwam nog niet in actie door een zware hoofdblessure, maar trainde deze week wel voor het eerst voluit mee.

Alexander Maes gelooft dat Van den Bergh zijn kans zal grijpen: "Drie jaar geleden kwamen we als onervaren jongens toe bij Beerschot", reageerde hij in de Gazet van Antwerpen. "We zijn uiteindelijk gegroeid tot de ervaren voetballers die we nu zijn. Jan is nog steeds een goede kameraad en ik ben er zeker van dat hij zal slagen bij AA Gent."

"Beste linksvoetige centrale verdediger van België"

"Persoonlijk vind ik hem een van de beste linksvoetige centrale verdediger van België. Hij moet nu eerst fit raken na zijn zware hoofdblessure en dan zal hij zeker spelen. Als hij kaartjes regelt kom ik met plezier eens kijken", aldus Maes. 

1e klasse B \\ Europa League \\ KAA Gent \\ OH Leuven \\ Beerschot
 
 
 
Reacties.