Bölöni looft de mentaliteit van zijn spelers en geeft toe: "We hadden het geluk aan onze kant"

16 augustus 2019 09:20

Antwerp kroop door het oog van de naald tegen Viktoria Plzen en mag daar één man erg dankbaar voor zijn. Ook Laszlo Bölöni moest achteraf erkennen dat RAFC gedomineerd werd door de Tsjechen.

Een efficiënt Plzen zou Antwerp donderdag met een flinke kater terug naar België hebben gestuurd, maar de Tsjechen vergaten het af te maken. "De tegenstander was superieur en heeft ons gedomineerd", gaf Laszlo Bölöni na de match toe bij Het Nieuwsblad.

"Elke fout kon bijzonder grote gevolgen hebben en daarom acteerden we erg nerveus. Ik moet ook toegeven dat we het geluk aan onze kant hadden", haalde de Roemeense coach opgelucht adem na de match.

Grâce à Dieu(merci)

"Toch zijn we er voor blijven gaan. Ook toen we met tien kwamen te staan. Echt straf wat mijn spelers hebben laten zien", prees de coach zijn manschappen.

Maar één man in het bijzonder verdiende nog een extra bedankje. "Mbokani gaf aan een halfuur te kunnen spelen, maar ik had hem langer nodig. Hij heeft andermaal bewezen dat hij een van de beste spitsen van België is."

Hannes Van Gael

Europa League \\ Antwerp \\ Viktoria Plzen
 
 
Reacties.