Marc Coucke, Laura De Neve en Justien Odeurs geven hun voorkeur voor loting Champions League Anderlecht


Foto: © photonews 16 augustus 2019 09:56

De vrouwen van RSC Anderlecht kennen op vrijdagmiddag hun lot in de zestiende finales van de Champions League. Maar wie is hun favoriete tegenstander?

Lyon, Wolfsburg, PSG, Barcelona, Bayern München, Manchester City, Atlético Madrid, ... De kans dat er een klepper uit de bus komt is realistisch tot groot, al zijn er ook wel wat haalbaardere kaarten mogelijk in de loting vrijdagnamiddag.

"Anderlecht is geen reekshoofd in de zestiende finales, dus wordt het sowieso een klepper. Lyon, PSG, Manchester City, … Er zitten geen kleine tegenstanders meer bij. Ik denk dat iedereen wel hoopt op Barcelona, zeker?", reageerde Marc Coucke.

Tessa mag eens langskomen

Al denken ze in de spelersgroep ondertussen wel anders: "Het is leuk om een grootmacht te loten, al is het misschien interessanter om eerst nog proberen een ronde verder te raken tegen een iets minder grote tegenstander. Ach, doe maar Manchester City, ik hou wel van hun voetbal en Tessa Wullaert mag dan eens naar het Lotto Park komen."

Vincent Kompany zou dat misschien ook wel een leuke gedachte vinden, maar Justien Odeurs hoopt op een haalbare kaart: "Hopelijk een niet té sterke tegenstander. Ik wil zover mogelijk raken met Anderlecht, ik hoop Europees te overwinteren." De zestiende finales worden afgewerkt op 11 en 12 (heen) en 25 en 26 september (terug). 

Anderlecht
 
 
 
Reacties.