Blijft Bolat of blijft hij niet? "Er zijn drie opties"

17 augustus 2019 10:36

De terugkeer van Antwerp op het hoogste niveau in België was tegelijk ook een kans voor Sinan Bolat om zich te revancheren na zijn mislukte passage bij Club Brugge. En dat deed hij met succes. Ondertussen zit de Turkse doelman verwikkeld in een transfersoap.

In een onderhoud met Het Laatste Nieuws ontkende Sinan Bolat niet dat er interesse was vanwege andere clubs. "Er zijn ploegen geïnteresseerd, ook in Turkije", was Bolat eerlijk. "Ik kan niet garanderen dat ik blijf."

Bolat reduceerde zijn mogelijkheden tot drie opties. Ten eerste: "Ik kom een interessant uitdaging tegen en alle betrokken partijen worden er beter van. Dan wordt het een transfer."

Een contractverlenging is optie nummer 2. "Ik heb nooit gezegd dat ik niet opensta voor een verlengd verblijf bij de club. Ik ben de club dankbaar dat ik hier de kans kreeg om mijn carrière nieuw leven in de blazen. Er moet dan uiteraard wel een voorstel komen."

Ten slotte kan Bolat dit jaar ook nog uitdoen bij Antwerp en daarna is hij vrij om te gaan en staan waar hij wil. "Maar alles ligt nog open", liet Bolat uitschijnen dat dit zijn minst favoriete optie was.

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ STVV
 
 
 
Reacties.