Nainggolan haalt uit naar Inter-supporters: "Zijn we helemaal gek geworden?"

18 augustus 2019 14:42

Deze zomer keerde Radja Nainggolan terug naar Cagliari Calcio. De middenvelder moest in de zomer van 2018 nochtans de nieuwe sterspeler van Inter worden.

Nu liet Radja Nainggolan nog eens van zich spreken. De voormalig Rode Duivel feliciteerde Edin Dzeko deze week met zijn contractverlenging bij AS Roma. De Bosnische spits stond een tijdje op de radar bij Inter en dat was niet naar de zin van de supporters van de I Nerazzurri

Volgens de Inter fans toonde Nainggolan een gebrek aan respect: "Is dit een manier om de club die je altijd steunde te bedanken?", klonk het. 

"Zijn we gek geworden"

Dat was niet naar de zin van Nainggolan: "“Hiermee beledig ik Inter toch helemaal niet? Waarom mag ik Džeko niet feliciteren? Zijn we in 2019 nu compleet gek geworden? Laat me even iets ophelderen, omdat er veel onwetendheid is bij de mensen. Toen Lukaku bij Inter arriveerde wenste ik hem het beste toe. Toen was het geweldig. Ik doe hetzelfde bij Edin, ook een vriend, en ik ben een stuk str***. En dan zou ík nep zijn? Word eens wakker.” 

Serie A \\ Inter Milaan \\ AS Roma
 
 
 
Reacties.