Bayern is nog niet klaar op de transfermarkt en wil 'man van honderd miljoen' binnenhalen


Foto: © photonews 19 augustus 2019 15:31

FC Bayern München begon met een 2-2 gelijkspel niet helemaal zoals gepland aan de Bundesliga. De Duitse landskampioen wil zich met het oog op de toekomst nog stevig versterken.

Vandaag rondde FC Bayern München de inkomende transfer van Philippe Coutinho af. De Braziliaanse spelmaker wordt voor een seizoen gehuurd van FC Barcelona en kan het seizoen daarna voor 120 miljoen euro de definitieve overstap maken. 

Naast Coutinho haalde Bayern ook Ivan Perisic (Inter) en Michaël Cuisance (Borussia Mönchengladbach) binnen. Volgens BILD is die Rekordmeister nog niet klaar en wil het ook Kai Havertz nog weghalen bij Bayer Leverkusen. Als Bayern een akkoord vindt met Leverkusen dan zal Havertz in de zomer van 2020 de overstap maken.

Doorbraak 

Vorig seizoen brak de bijzonder getalenteerde middenvelder door bij Leverkusen. Hij maakte in 34 wedstrijden 17 doelpunten en schopte het intussen ook al tot Duits international. Dit seizoen speelde hij opnieuw een prima wedstrijd met een doelpunt en een assist tegen Paderborn. 

Bundesliga \\ Bayern München \\ Duitsland
 
 
 
Reacties.