Dit is ons Team van de Week!

20 augustus 2019 17:04

Het nieuwe seizoen is helemaal begonnen en dus gaan we ook dit seizoen zoals steeds op zoek naar een team van de week.

Doel

Simon Mignolet was bedrijviger dan zijn tegenstander in Club Brugge - KAS Eupen, veel echt opvallende saves kregen we dit weekend echter niet te zien. In de eerste helft was Thomas Kaminski wel een paar keer de drijvende kracht achter de clean sheet van de Buffalo's.

Verdediging

Achterin kiezen we deze week voor een driemansdefensie. Op rechts viel ons de sterke Beck op voor KAS Eupen, maar centraal stonden met Olivier Deschacht en vooral Swinkels opnieuw enkele ervaren spelers hun mannetje en ook naast de jonge Quirynen konden we eigenlijk niet.

Middenveld

Op het middenveld was Heynen de drijvende kracht achter de overwinning van Genk bij Waasland-Beveren, terwijl het genieten was van wat Amallah met zijn snelle voetjes allemaal liet zien voor Standard. Saido Berahino is zich als schaduwspits steeds belangrijker aan het maken voor Zulte Waregem. 

Aanval

Op de flanken twee wervelwinden: Storm brak het open voor KV Mechelen tegen Cercle Brugge, Lestienne liet de kwaliteit uit zijn grote dagen nog eens zien. En diep in de spits zijn Mboyo (2 goals) en Samatta (een zuivere hattrick) ook erg logische keuzes.

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Redactie

Jupiler Pro League \\ Europa League \\ Antwerp \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Standard \\ Zulte Waregem \\ Eupen \\ KV Mechelen \\ KV Kortrijk \\ België
 
 
Reacties.