Bob Peeters gaat enkele spelers rust gunnen volgend weekend, maar: "Ze zullen er alles aan doen om het ons moeilijk te maken"

20 augustus 2019 21:34

Westerlo speelt komend weekend voor de beker tegen La Louvière. De uitgelezen kans om wat spelers rust te gunnen en andere spelers een kans te geven, maar toch waarschuwt Bob Peeters zijn manschappen voor deze wedstrijd.

Volgens Bob Peeters is het de uitgelezen kans om andere spelers een kans te geven. "Ik ga enkele spelers laten rusten. Het is zaak om iedereen betrokken te houden, dus het is een kans voor andere spelers om zich te tonen."

Voor Peeters is de beker geen prioriteit. "Wij hebben niet de ploeg à la KV Mechelen om de beker te winnen. De competitie is ons hoofddoel. Natuurlijk zullen we er wel alles aan doen om komend weekend te winnen."

La Louvière

De tegenstander is La Louvière. Zij schakelden De Kempen uit met zware 7-2 cijfers. Het wordt dus geen makkelijke opdracht voor Westerlo. "Het zal een heel moeilijke wedstrijd worden. Het is een klein veld en ze gaan er alles aan doen om van ons te winnen."

Nils Wens

Beker van België \\ Westerlo
 
 
Reacties.