Sander Berge wil niet weg bij Racing Genk: "Champions League spelen is een kinderdroom"


Foto: © photonews 21 augustus 2019 08:58

Eind augustus is stilaan in zicht en bij Racing Genk loopt Sander Berge nog steeds rond. De Noorse middenvelder hoeft niet per se meer te vertrekken en droomt van de Champions League.

In Het Nieuwsblad reageerde Berge op zijn transfersituatie: "Genk stond open voor een vertrek, maar de juiste aanbieding kwam niet op tafel. Voor mij is dat absoluut geen probleem want ook de toekomst hier oogt schitterend. Of Sheffield United me wou? Ik heb zelf niet met clubs gepraat, maar er kwam in elk geval nooit een voorstel op tafel dat me overtuigde."

Hij zag met Trossard en Malinovskyi wel twee sterkhouders vertrekken: "Zij zijn een stuk ouder dan mij. Ik ben 21 jaar en de beste jaren van mijn carrière moeten nog komen. Ik moet me nog verder ontwikkelen en ook fysiek hoop ik om eens een volledig seizoen fit te kunnen blijven."

"The best is yet to come"

Volgens Berge is de mindere competitiestart te wijten aan meerdere factoren: "We hebben ook wat pech gehad. Tegen Zulte Waregem laten we een grote kans liggen en dan komen we plots op achterstand, dan slaat het momentum om. Met Hrosovsky en Bongonda moeten er ook nog twee sterkhouders bijkomen: the best is yet to come."

Jupiler Pro League \\ KRC Genk
 
 
 
Reacties.