"We willen absoluut naar de groepsfase": KAA Gent heeft de mentaliteit te pakken, Thorup en Odidja leggen uit wat hen zo blij maakte aan match tegen Oostende


Foto: © photonews 21 augustus 2019 16:19

De Pro League besliste uiteindelijk om de wedstrijd tussen Antwerp en Gent van aanstaande zaterdag uit te stellen naar 21 november. En daar zijn ze bij de Buffalo's wel tevreden mee.

"We willen met z'n allen naar de Europa League", herhaalde Jess Thorup het nog eens op zijn persconferentie voorafgaand aan de match tegen Rijeka. "We moeten élke match winnen, dat is het beste medicijn om te blijven winnen."

Toch was de coach van Gent zondagavond tevreden dat hij enkele sterkhouders wat vroeger naar de kant kon halen door het matchverloop tegen de Kustboys: "Ik ben heel tevreden, we konden wat krachten sparen en we blijven ongeslagen in eigen huis."

We weten waarvoor we het doen

"De opeenvolging van matchen weegt wel een beetje", aldus ook aanvoerder Vadis Odjidja. "Van donderdag op zondag is het soms wel kort dag, maar we weten waarvoor we het doen en dergelijke meer."

"In een wedstrijd als die tegen Oostende twintig minuten voor tijd kunnen gewisseld worden? Dat heeft inderdaad wel zijn impact op het herstel", besloot de middenvelder van Gent.

Europa League \\ KAA Gent \\ Rijeka
 
 
 
Reacties.