🎥 Zulte Waregem doet straffer dan de Rode Duivels: "Beste counter ooit" en "Deed me eraan denken"


Foto: © photonews 22 augustus 2019 16:19

Zulte Waregem won op maandagavond de slotwedstrijd van speeldag 4 tegen Charleroi. Vooral over de 2-0 werd achteraf druk nagekaart.

"Misschien was het wel de beste counter ooit uit mijn voetbalcarrière", aldus de onbaatzuchtige Cyle Larin. Hij was tot twee keer toe in de actie betrokken en gaf de beslissende pass aan Berahino. "Het toont dat we elkaar goed aanvoelen, al gun ik het Cyle ook om te scoren", prikte de goalgetter meteen terug.

Francky Dury zag dan weer een gelijkenis met het doelpunt van de Rode Duivels op het WK tegen Japan: "Het deed me daaraan wel wat denken inderdaad. Al weet ik niet welke nu de mooiste van de twee was", aldus de oefenmeester van Zulte Waregem.

10.2 seconden

Charleroi-trainer Karim Belhocine was minder tevreden: "We wisten nochtans dat ze op de counter heel gevaarlijk konden zijn, en toch konden ze het plots doen ... Ze kwamen laag hangen, het is hun recht in een thuiswedstrijd."

Bij Essevee berekenden ze het ondertussen en ze waren in ieder geval sneller. De Rode Duivels deden er 13 seconden over, Zulte Waregem klaarblijkelijk maar 10.2 seconden. Geniet gerust even mee van de goals: 

Jupiler Pro League \\ Zulte Waregem \\ België
 
 
 
Reacties.