Musonda weet dat hij voor Chelsea zal spelen: "Ik weet hoe goed ik kan zijn"

22 augustus 2019 20:42

Charly Musonda Junior moet de komende weken tonen dat hij meer is dan de grote belofte waarvoor hij al jarenlang versleten wordt. Aan zelfvertrouwen is er alleszins (nog steeds) geen gebrek.

Charly Musonda Junior trok in 2012 de poort van Neerpede achter zich dicht. Het jeugdproduct van RSC Anderlecht was vastbesloten om in het shirt van Chelsea FC de Engelse voetbaltop te bestormen. 

Het draaide echter anders uit. Terwijl jongens als Dennis Praet, Youri Tielemans en Leander Dendoncker via het eerste elftal van paars-wit een mooie transfer maakten, bleef Musonda ter plaatse trappelen. 

Een uitleenbeurt bij Betis was een verdeeld succes, maar blessures zorgden ervoor dat hij bij Celtic FC en Vitesse amper aan spelen toe kwam. Dit seizoen dan maar? Hij werd alleszins opnieuw uitgeleend aan de Nederlanders. 

"Ik weet dat mensen aan me twijfelen", aldus Musonda aan The Independent. "Maar ik weet hoe goed ik kan zijn. Ik ben honderd procent zeker dat ik nog voor Chelsea zal spelen. Maar eerst moet ik tonen dat ik nog dezelfde speler ben."

Premier League \\ Nederlandse Eredivisie \\ Vitesse \\ Chelsea
 
 
 
Reacties.