De Laet belooft AZ warm onthaal: "Volgende week zijn ze welkom in de hel"


Foto: © photonews 22 augustus 2019 23:05

Laszlo Bölöni heeft er een serieuze optie bij als centrale verdediger. Ritchie De Laet deed het daar heel goed. De 30-jarige verdediger loste alle foutjes van zijn ploegmaats op. En volgende week gaat hij er nog eens zijn hoofd voorleggen.

De Laet kon het gelijkspel - ondanks de late gelijkmaker - wel plaatsen. "Het was een beetje van alles vandaag. We konden hen redelijk goed afhouden, behalve wat voorzetten vanop de flank. Toen we met tien vielen, werd het moeilijker. Dan moet je goed communiceren en dat lukte niet zo goed. Uiteindelijk mogen we blij zijn met die 1-1", vond hij. 

Voor De Laet was het wel een dubbel gevoel. Als centrale verdediger werkte hij alles weg, bij de eerste de beste actie als rechtsback werd hij koud gepakt. "Vooral in de eerste helft kon ik redelijk wat angels uit de aanvallen halen. Maar ja, die 1-1... Ik moet beter doen bij die fase. Het was wel niet makkelijk, want hij liep naar mij toe terwijl ik stil stond. Het was de eerste keer dat hij niet naar binnen kwam."

Maar de ervaren man heeft er vertrouwen in. Volgende week spelen ze immers met 12. "Nu was het zonder onze fans, volgende week zijn ze welkom in de hel. Ze mogen zich aan iets verwachten."

Europa League \\ Antwerp \\ AZ Alkmaar
 
 
 
Reacties.