Meteen twee leuke duels op openingsdag Super League: "Voorbereiding met ups en downs"

23 augustus 2019 12:32

De Super League is vertrekkensklaar. Binnen 25 speeldagen kennen we de opvolger van RSC Anderlecht als titelwinnaar.

Zes teams zitten er ook dit seizoen in de Super League en zij zullen het vijf keer tegen elkaar opnemen dit seizoen.

Op speeldag 1 staan meteen drie interessante duels op het programma. Zaterdag is er de terugkeer van Club Brugge op het hoogste niveau tegen Anderlecht, maar ook op vrijdagavond zijn er al twee leuke wedstrijden.

Leuven versus Genk

Met Genk en OH Leuven staan twee zoekende teams tegenover elkaar. De Leuvenaars zagen bovendien drie speelsters naar Genk trekken, wat voor hen meteen een speciale wedstrijd zal gaan worden uiteraard.

"Onze voorbereiding was er eentje met veel ups en downs", beseft ook coach Eddy Bokken van de KRC Genk Ladies. "Ook OH Leuven heeft zeker heel veel talent, dus mogen wen hen zeker niet onderschatten."

Qua inzet op training loopt alles perfect

Bij Genk loopt het ondertussen wel lekker op training: "Het is heel snel moeten gaan, gezien we veel speelsters door de nationale U19 hebben moeten missen. En we moeten hen ook snel opnieuw afgeven, dat is moeilijk qua timing."

"Maar op training gaat het goed, het is heel fijn om te werken met zoveel jong talent. Ook qua inzet valt er zeker niet te klagen en ik zie de speelsters zich wekelijks ontwikkelen. Daarmee moeten we dit seizoen verder gaan. En hopen dat ze na een speeldag niet met blessures terugkomen van de nationale ploeg ..."

Speeldag 1:

OH Leuven - KRC Genk (20.30u)
AA Gent - Standard (20.30u, Oostakker)
Club Brugge - Anderlecht (zaterdag 14u, terrein 4 Jan Breydel)

Aernout Van Lindt

Dames OHL \\ KRC Genk Ladies
 
 
Reacties.