Tottenham-coach over Eriksen: "Dit is voor niemand goed"

24 augustus 2019 12:18

Christian Eriksen liet een paar maand geleden weten klaar te zijn voor een nieuwe uitdaging. Hij werd de afgelopen weken gelinkt aan clubs als Real Madrid en Atlético Madrid, maar loopt nog steeds rond in Londen.

Tottenham kan deze zomer sowieso geen vervanger meer halen. Het vond met Tanguy Ndombélé en Giovani Lo Celso deze zomer wel al twee nieuwe middenvelders. Eriksen kan nog iets meer dan een week vertrekken.

VolgensThe Guardian is Atlético de enige club die al concreet was voor de middenvelder. “Dit is niet de beste situatie voor hem of voor de club”, aldus coach Mauricio Pochettino.

“Eriksen is een belangrijke speler die het team moet helpen met zijn prestaties. Ik sta er altijd voor open om de club en om voorzitter Daniel Levy te helpen. Ik weet maar al te goed dat dergelijke beslissingen niet eenvoudig zijn, maar ik probeer me altijd in te zetten voor het bestwil van de club. En ook voor de speler. Het belangrijkste is om te proberen voor beide kanten de beste beslissing te nemen.”

Simon Wauters

Premier League \\ Tottenham \\ Newcastle United
 
 
Reacties.