Lewandowski is niet te stoppen en trekt Bayern over de streep bij Schalke

24 augustus 2019 20:31

Bayern München moest na de slipper thuis tegen Hertha Berlijn meteen iets goedmaken. Op het veld van Schalke 04 was dat in principe niet evident.

Bij Schalke 04 stond net zoals vorige week Benito Raman in de basis. Bayern hoopte opnieuw op het scorend vermogen van Robert Lewandowski, hij maakte ook al de twee doelpunten in de thuismatch tegen Hertha.

Na een goed kwartier voetballen had Bayern al een voorsprong te pakken. Na een overtreding op Coman mocht Lewandowski aanleggen voor een penalty. De Pool laat zelden iets liggen en dat was ook nu niet het geval: 0-1.

2 matchen 5 goals 

Net na de pauze maakte Lewandowski ook meteen zijn tweede en dit keer uit een vrije trap. Hij mikte de bal in de linkerbovenhoek voorbij Nübel. Een kwartier voor het einde had de ervaren Pool ook zijn hattrick te pakken, een voorzet van Coman werd binnengetikt. 

Bayern heeft dus eerherstel te pakken na het puntenverlies tegen Hertha Berlijn. Lewandowski is nu al met een grote voorsprong topschutter met 5 doelpunten uit 2 wedstrijden.

Arjen T'Sjoen

Bundesliga \\ Bayern München \\ FC Schalke 04
 
 
Reacties.