📷 🎥 De beelden van de zege van Anderlecht op bezoek bij Club Brugge in de Super League (1-4)


Foto: © photonews 25 augustus 2019 12:58

Anderlecht klopte zaterdag Club Brugge in de Super League met 1-4, met dank ook aan enkele mooie doelpunten van paars-witte makelij. Wij verzamelen voor u enkele beelden.

Club Brugge verweerde zich kranig, maar kwam voor de rust wel op achterstand na een doelpunt van Rus. Na de 0-2 van Deloose prikte Laridon nog even terug, maar met twee knappe goals werd het uiteindelijk 1-4.

"Dit was niet het Anderlecht dat we gewoon zijn misschien, het was niet zo goed als in de Champions League. De drie punten zijn in zo'n wedstrijd natuurlijk het belangrijkste, daardoor zijn we goed begonnen aan het seizoen", aldus Jana Coryn na de zege.

Sportbeat verzamelde de doelpunten, net als Christophe Evrard van Anderlecht. Het levert enkele interessante bewegende beelden op, terwijl ook Louis Evrard voor paars-wit present tekende voor enkele leuke foto's.

Geniet gerust mee van de doelpunten, zeker de 1-3 en 1-4 mogen er echt wel zijn. Volgende week staat er interlandvoetbal op het programma en is er dus geen Super League.

Anderlecht \\ Club Brugge
 
 
 
Reacties.