Beerschot en Lokeren maken indruk in Beker van België, twee teams uit 1B nu al verrassend uitgeschakeld!


Foto: © photonews 25 augustus 2019 10:40

In de Beker van België zijn we toe aan ronde 5 dit weekend. En daarin komen dus ook de clubs uit 1B aan het werk. Niet allen raakten ze in de volgende ronde.

De winnaars van de duels in deze vijfde ronde weten dat ze het in de volgende ronde zullen opnemen tegen een team uit 1A of Union. En dus is het voor iedereen hét moment om te dromen van een eersteklasser.

Vrijdagavond had OH Leuven al vlot de maat genomen van Wetteren (6-0) en was Verlaine doorgegaan tegen Bambrugge na strafschoppen, op zaterdagavond kwamen veel teams uit 1B in actie.

Roeselare en Virton out

Beerschot haalde het daarin erg makkelijk van Dikkelvenne, terwijl Lokeren op bezoek bij Heist ook weinig problemen had.

Ook Lommel en Westerlo bekeren verder, voor Roeselare en Virton zit het bekeravontuur er na een verrassende nederlaag alweer op. Alle uitslagen op een rijtje én het programma voor zondag:

{INSERT_MATCHDAY}

Beker van België \\ Sporting Lokeren \\ Westerlo \\ Roeselare \\ Seraing \\ UR La Louvière Centre \\ OH Leuven \\ Lommel SK \\ Beerschot \\ SV Temse \\ KSK Heist \\ Dikkelvenne
 
 
 
Reacties.