Manchester City blijft mede dankzij De Bruyne ongeslagen en gaat nu ook winnen op het veld van Bournemouth


Foto: © photonews 25 augustus 2019 16:56

Zondagnamiddag nam Manchester City het op tegen Bournemouth. De Engelse landskampioen kwam nooit echt in de problemen en won met duidelijke cijfers.

Bij Manchester City niet echt verrassingen in het basiselftal. Gündogan stond in de ploeg en topaankoop Rodri begon op de bank. Verder stond onze landgenoot Kevin De Bruyne uiteraard in de basis. 

Na een kansje voor Joshua King schoot Manchester City wakker. The Citizens namen de wedstrijd in handen en gingen op zoek naar het openingsdoelpunt. Een poging van Bernardo Silva ging nog naast, maar de eerste kans voor Agüero zat wel binnen. De Bruyne gaf zijn 50ste assist in de Premier League en de Argentijn duwde binnen.

Agüero doet de boeken toe

Net voor de pauze maakte Sterling er ook nog 0-2 van. De wedstrijd leek al voor de rust gespeeld, maar het werd toch nog 1-2. Liverpool-huurling Harry Wilson trapte een vrije trap heerlijk binnen. Na de pauze nam City de wedstrijd weer meer in handen en Agüero maakte er na een assist van David Silva 1-3 van. 

Bournemouth was niet meer bij machte om nog echt iets terug te doen waardoor Manchester City met 7/9 aan het seizoen begint. Vorige week speelde het thuis 2-2 gelijk tegen Tottenham Hotspur. 

Premier League \\ Manchester City \\ Bournemouth
 
 
 
Reacties.