Ligue 1: PSG wint, maar verliest twee sterspelers door blessures


Foto: © photonews 25 augustus 2019 23:19

PSG speelde vandaag tegen Toulous op de derde speeldag in de Ligue 1. Ze moesten hun nederlaag tegen Rennes van het afgelopen weekend goedmaken.

Terwijl Thomas Meunier (PSG) en Aaron Leya Iseka (Toulouse) hun debuut maakten op de bank, begon de wedstrijd verschroeiend met een dubbele kans voor Mbappé, een blessure voor Cavani en een enorme kans voor Toulouse via Moreira in minder dan vijf minuten. De wedstrijd kalmeerde daarna, maar Toulouse bleef stevig spelen tegen het dominante, maar ongeïnspireerde PSG.

De wedstrijd werd net na de pauze ontgrendeld. Choupo-Moting (die in het spel kwam in plaats van Cavani) schakelde verschillende verdedigers uit voordat hij scoorde. Even later maakte Goncalves een eigen doelpunt dankzij Di Maria. 

Daarna kwam er nog meer slecht nieuws voor PSG, want na de blessure van Cavani viel ook Mbappé geblesseerd uit. De Parijzenaars kregen uiteindelijk nog een penalty, maar Reynet dook naar de goede hoek. Met nog een kwartier te gaan maakte Choupo-Moting zijn tweede van de avond. Aan het eind van het duel scoorde Marquinhos nog de 4-0. Een duidelijke overwinning dus voor PSG.

Ligue 1 \\ PSG \\ Toulouse
 
 
 
Reacties.