Loting 1/16 finale: Beerschot - Anderlecht, verre verplaatsing voor Club, derby voor Gent en een thuismatch voor Standard


Foto: © photonews 26 augustus 2019 12:24

In Brussel is er geloot voor de 1/16 finale van de Beker van België. Amateurclubs die aan de voorwaarden voldoen, krijgen het thuisvoordeel. Veel verplaatsingen dus voor de eersteklassers.

Het eerste duel dat uit de bokalen kwam is Francs Borains, een club uit de tweede amateurklasse, tegen Club Brugge. Beerschot – Anderlecht en Cappellen – Eupen waren de twee volgende duels.

Voor Jelle Van Damme wordt het een speciale match met Lokeren. Zij moeten op bezoek bij Antwerp. Standard ontvangt Lommel uit 1B en Sint-Truiden neemt het op tegen OH Leuven.

Landskampioen Racing Genk moet naar SK Ronse en verliezend bekerfinalist Gent krijgt meteen een derby voorgeschoteld: een korte verplaatsing naar Eendracht Aalst.

De matchen worden gespeeld op 24 en 25 september, maar de verdeling van de wedstrijden is nog niet bekend. Een overzicht van alle wedstrijden:

Boraing (2e A)  – Club Brugge

FC Cappellen (2e A) – Eupen

Beerschot – Anderlecht

Cercle Brugge – Rebecq (2e A)

Antwerp – Lokeren

Zulte Waregem – KFC Duffel (2e A)

Rupel Boom (1e A)– Charleroi

Union – Verlain (2e A)

Standard – Lommel

Seraing (1e A) – Kortrijk

Sint-Truiden – OH Leuven

Ronse (2e A) – Racing Genk

Eendracht Aalst (2e A) – KAA Gent

Mandel United (2e A) – KV Oostende

Dessel sport (1e A) - Moeskroen

Waasland-Beveren - Westerlo

Jupiler Pro League \\ Beker van België \\ Champions League \\ Europa League \\ Anderlecht \\ Antwerp \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Sporting Lokeren \\ Standard \\ Sint-Truiden \\ Westerlo \\ Zulte Waregem \\ Eupen \\ Lommel SK \\ Beerschot \\ KV Kortrijk \\ Moeskroen \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.