Antwerp-verdediger speelt voor nieuw contract: "Ik kan hier nog tien topseizoenen beleven"

28 augustus 2019 08:26

Dino Arslanagic zal moeten knokken voor zijn basisplaats. Vorig seizoen was hij nog onbetwist titularis, maar door zijn kuitblessure hebben Seck en Batubinsika intussen al sterke prestaties neergezet. Het contract van de verdediger loopt eind dit seizoen af...

Eigenlijk kon hij deze zomer al weg naar de Turkse topclub Fenerbaçe, maar door die blessure geraakt hij niet weg. "Je weet niet hoe het zou gelopen zijn zonder die blessure. Ik sta hier nog, en daar ben ik blij om. Ik had heus wel elders mijn draai kunnen vinden, net als hier, maar de vriendschappen die ik hier heb, bouw je op een ander niet zomaar op", zegt hij in HLN.

“Of ik open sta voor een verlenging? Ik wil enkel het beste voor mezelf. Een voetbalcarrière vliegt razendsnel voorbij. Ik kan hier nog tien topseizoenen beleven, maar voor hetzelfde geld komen we niet tot een akkoord en ben ik volgende zomer een vrije speler, et voila... Het kan verschillende kanten uit, daar ben ik nuchter in. Het brengt niets op om te veel aan de toekomst te denken. Tenslotte staat of valt alles met mijn prestaties op het veld.”

Europa League \\ Antwerp \\ AZ Alkmaar
 
 
 
Reacties.